Kvalitetsstyring

Målehoved-og-tegningDet er af afgørende betydning for BR Maskinfabrik, at den leverede vare overholder kundens krav. Derfor skal vi kunne udføre en tilfredsstillende slutinspektion, der ikke alene kan leve op til vores krav, men også leve op til vore kunders tillid.

Kvalitetskontrol er derfor en integreret del af vores dagligdag, der starter fra første møde med kunden til varen er leveret.

Kvalitet-2

Der foretages systematisk kontrolmåling løbende under produktionen. Kontrolmålingen foretages altid af en anden medarbejder end den operatør, der passer det aktuelle bearbejdningscenter. Afvigelser rapporteres tilbage og nye kontrolmålinger sikrer at produktionen fortsætter indenfor de opstillede specifikationer.

Kvalitet-3Håndtering af varer mellem processer og også i den endelige levering til kunden sker med lige så stor omtanke, som resten af processen.

Varehåndtering omfatter også styring af dokumentationen, f.eks. målerapporter til kunden.

Ru2

 

Vi anvender mange typer inspektionsudstyr. Råvarer og halvfabrikata skal kontrolleres. Operatøren foretager kontrol i løbet af produktionen i forbindelse med kritiske processer. Og endelig skal det færdige emne kontrolleres i forhold til alle kundens specifikationer.

Kvalitet-8

I målerummet er konstant temperatur og luftfugtighed vigtige arbejdsbetingelser for de 2 CNC styrede målemaskiner.4395_0001-2

BR’s Maskinfabrik har gennem mange år opfyldt betingelser for ISO Certificering. Klik på certifikatet for at læse mere.

 

Comments are closed